тел: 05131 22 48 | e-mail: su_v.levski@abv.bg | facebook
УЧИЛИЩНА МЕДИАЦИЯ

Скъпи ученици, родители, учители и администратори от СУ”Васил Левски”, гр. Вълчи дол,

В желанието си да направим нашата училищна атмосфера още по-комфортна, творческа и мотивираща, решихме да открием кабинет по училищна медиация. Той е създаден за да помага на членовете на нашата училищна общност да разрешават своите спорове и конфликти по конструктивен и удовлетворяващ всички начин.

В едно училище винаги могат да възникнат противоречия. Тяхното правилно разрешаване ни прави по-силни и сплотени, извежда ни на ново равнище на компетентност и успех.

Ако ви е нужна допълнителна помощ, за да разрешите възникнали проблеми, обръщайте се към кабинета по училищна медиация! Там подготвени специалисти ще ви окажат необходимата помощ.

Медиацията е доброволен и доверителен процес, в който вие вземате решенията за вашите бъдещи отношения! Медиаторът само ви помага да общувате по-ефективно.

Ако сте решили да се обърнете към нас, просто елате в кабинета, позвънете на посочения телефон или ни напишете по електронната поща. Нашите медиатори ще ви обяснят и ще отговорят на всички ваши въпроси. Едва след това вие ще вземете информирано решение за бъдещите си действия.

Не допускайте конфликтите да развалят отношенията между учители, родители и ученици! Превърнете ги в двигател на вашето лично развитие, на нашето училище, на нашата училищна общност!

След един правилно разрешен конфликт можем да научим повече, да станем по-добри приятели, по- коректни колеги, по-сплотена общност!

Нашите контакти:

Телефон: 05131 2248

Ел. поща: su_v.levski@abv.bg


  • Понятие за медиация

  • Защо медиация?

  • Заповед медиация